ODDELEK 1 – KAJ DELAMO Z VAŠIM INFORMACIJAMI?

Ko kupite nekaj iz naše trgovine, kot del postopka nakupa in prodaje, zbiramo osebne podatke, ki nam jih posredujete, kot so vaše ime, naslov in e-poštni naslov.

Ko brskate po našem spletnem mestu, tudi samodejno prejmemo naslov internetnega protokola (IP) vašega računalnika, da nam posredujete informacije, ki nam pomagajo spoznati vaš brskalnik in operacijski sistem.         E-poštni marketing (če je primerno): z vašim dovoljenjem vam lahko pošljemo e-poštna sporočila o našem spletnem mestu, novih izdelkih in storitvah ter drugih posodobitvah.

Pridržujemo si pravico, da izdajamo in razkrivamo vse osebne podatke, ki jih imate ali jih posredujete organom kazenskega pregona ali drugim vladnim uradnikom, ker po lastni presoji menimo, da je potrebno ravnati v skladu z veljavno zakonodajo ali na zahtevo katere koli vladne ustanove ali agencije.

ODDELEK 2 – SOGLASJE

Kako dobim moje soglasje?

Ko nam posredujete osebne podatke, da dokončate transakcijo, potrdite svojo kreditno kartico, oddate naročilo, uredite dostavo ali vrnete nakup, soglašate, da boste naše osebne podatke zbirali in uporabljali samo iz tega razloga.

Če vas prosimo za vaše osebne podatke iz drugega razloga, kot je trženje, vas bomo prosili neposredno za vaše izrecno soglasje ali vam dali priložnost, da odgovorite ne.

Kako prekličem soglasje?

Če se odločite po tem, ko ste se odločili za sodelovanje, lahko prekličete svojo privolitev, da se obrnete na vas, za nadaljnje zbiranje, uporabo ali razkritje vaših podatkov, tako da se obrnete na nas na naslovu https://www.wifiduoboost.si/kontakt-si/

ODDELEK 3 – RAZKRITJE

Vaše osebne podatke bomo lahko razkrili, če bomo po zakonu to zahtevali ali če kršite naše pogoje storitve.

ODDELEK 4 – PLAČILO

Vsi direktni plačilni prehodi so v skladu s standardi, ki jih je določil PCI-DSS, ki ga upravlja Svet za varnostne standarde PCI, kar je skupno prizadevanje blagovnih znamk, kot so Visa, MasterCard, American Express in Discover.         Zahteve PCI-DSS pomagajo zagotoviti varno ravnanje s podatki o kreditnih karticah s strani našega spletnega mesta in njegovih ponudnikov storitev.

ODDELEK 5 – STORITVE TRETJIH STRANK

Na splošno ponudniki tretjih oseb, ki jih uporabljamo, bodo zbirali, uporabljali in razkrivali vaše podatke le v obsegu, ki je potreben, da jim omogočijo opravljanje storitev, ki nam jih zagotavljajo.

Vendar imajo nekateri ponudniki storitev tretjih oseb, kot so plačilni prehodi in drugi obdelovalci plačilnih transakcij, svoje pravilnike o zasebnosti v zvezi z informacijami, ki jih moramo zagotoviti za vaše transakcije, povezane z nakupom.

Za te ponudnike priporočamo, da si preberete pravila o zasebnosti, da boste razumeli način, na katerega bodo vaši osebni podatki ravnali s temi ponudniki.

Ne pozabite, da so lahko nekateri ponudniki v ali imajo objekte, ki se nahajajo v drugačni jurisdikciji kot vi ali mi. Če se odločite nadaljevati s transakcijo, ki vključuje storitve tretjega ponudnika storitev, lahko za vaše podatke veljajo zakoni jurisdikcij, v katerih se nahaja ta ponudnik storitev ali njegove zmogljivosti. >     

Ko zapustite naše spletno mesto ali ste preusmerjeni na spletno mesto ali aplikacijo tretje osebe, ne veljajo več pravila o zasebnosti ali pogoji storitve za naše spletno mesto.

Povezave

Ko kliknete povezave na naši strani, vas lahko usmerijo stran od našega spletnega mesta. Nismo odgovorni za prakse varovanja zasebnosti na drugih spletnih mestih in vas spodbujamo, da preberete njihove izjave o zasebnosti.

ODDELEK 6 – VARNOST

Za zaščito vaših osebnih podatkov sprejemamo razumne previdnostne ukrepe in upoštevamo najboljše industrijske prakse, da zagotovimo, da se ne izgubi, zlorabi, dostopa, razkrije, spremeni ali uniči.         Če nam posredujete podatke o vaši kreditni kartici, se informacije šifrirajo s tehnologijo zaščitene plasti vtičnice (SSL) in shranijo s šifriranjem AES-256. Čeprav noben način prenosa prek interneta ali elektronskega pomnilnika ni 100-odstotno varen, sledimo vsem zahtevam PCI-DSS in izvajamo dodatne splošno sprejete industrijske standarde.

ODDELEK 7 – STAROST SOGLASJA

Z uporabo tega spletnega mesta izjavljate, da ste v svoji državi ali pokrajini stalnega prebivališča vsaj polnoletni ali da ste polnoletni v vaši državi ali pokrajini prebivališča in ste nam dali svoje soglasje dovolite, da katera koli od vaših manjših vzdrževancev uporablja to spletno mesto.

ODDELEK 8 – SPREMEMBE NA PODROČJU ZAVAROVANJA ZASEBNOSTI

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo ta pravilnik o zasebnosti, zato ga pogosto pregledujte. Spremembe in pojasnila bodo začela veljati takoj po objavi na spletni strani. Če bomo bistveno spremenili to politiko, vas bomo obvestili, da je bila posodobljena, tako da veste, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in v kakšnih okoliščinah, če jih uporabljamo in / ali razkrivamo to.         Če je naše podjetje pridobljeno ali združeno z drugim podjetjem, se lahko vaši podatki prenesejo novim lastnikom, tako da vam bomo lahko še naprej prodajali izdelke ali storitve.

VPRAŠANJA IN KONTAKTNI PODATKI

Če želite: dostopati, popravljati, spreminjati ali brisati vse osebne podatke, ki jih imamo o vas, prijaviti pritožbo ali preprosto želeti več informacij, nam pišite na https://www.wifiduoboost.si/kontakt-si/